Restaurace a sál

V hotelové restauraci nabízíme snídaně, obědy, večeře a posezení u odpolední kávy a čaje s domácím koláčem a příjemnou atmosférou stylové horské restaurace. Pro přípravu jídel používáme výhradně čerstvé suroviny. Denní i sezónní menu průběžně měníme. Naší specialitou v letních měsících jsou domácí borůvkové koláče a kynuté knedlíky. Upřednostňujeme domácí kuchyni s prvky lokálních tradic a chutí. Snažíme se vyhovět i dětem.  V rámci našich restauračních služeb nabízíme stravování i pro autobusové zájezdy. Kapacita restaurace je 50 míst.

Dále máme v našem rodinném hotelu k dispozici společenský sál se 100-150 místy k sezení, kde zajišťujeme stravování větších skupin, pořádáme společenské akce, velké firemní večírky, školení, plesy, svatby a narozeninové oslavy. Sál je možné si pronajmout i individuálně.

 

 

Restaurace Vepřové koleno

Pro Vaši představu námi podávaných jídel, předkládáme "JÍDELNÍ a NÁPOJOVÝ LÍSTEK". Jsou zde i jídla pouze na objednání, aby byla absolutně čerstvá jenom pro Vás.